Pedicure Salon Topvoetjes 

Welkom bij Pedicure Salon Topvoetjes


Nieuwe lockdown: pedicures moeten opnieuw sluiten

Waar we nadrukkelijk niet op hoopten is toch waarheid geworden: een nieuwe zware lockdown is een feit. Mark Rutte kondigde op maandagavond 14 december aan dat contactberoepen weer op slot gaan vanaf 15 december 2020 t/m 19 januari 2021. Pedicurepraktijken moeten dus helaas opnieuw sluiten.

Alle afspraken t/m 19 Januari 2021 komen hiermee te vervallen. Alle afspraken die na die datum zijn geplant blijven voor als nog staan ter zijner tijd neem ik met iedereen contact op!

Voor nu blijf allemaal gezond!!

En wens iedereen ondanks alle maatregelen toch een fijne Kerst!

Ik hoop u allen in Januari 2021 weer in goede gezondheid in mijn salon te mogen ontvangen! 

Voetverzorging óók in de winter

Verwennen voorkomt problemen

Weken achter elkaar hebben we onze voeten goed verzorgd en met mooi gelakte nagels in sandalen en slippers gestoken. Ze waren er klaar voor om gezien te worden, maar de zomerschoenen staan allang weer in de kast, we dragen weer dichte schoenen en weer laarzen, het is winter!

 

Hoe belangrijk je het vindt om je voeten in de lente en in de zomer goed te verzorgen, zo belangrijk is het ook om dit in de wintermaanden te doen. Ook dan hebben je voeten namelijk veel te verduren, want je beweegt en belast ze constant. Het dragen van dichte schoenen kan leiden tot voetproblemen. Je voeten zitten hele dagen verstopt in een paar dikke sokken en in warme schoenen. Voeten gaan zweten en broeien in de sokken, een broedplaats voor bacteriën. Je hebt op deze manier meer kans op voetschimmel of eczeem. Maar het dragen van schoenen kan ook leiden tot eeltvorming of andere problemen met je voeten. Daarom adviseren we om je voeten juist tijdens de wintermaanden niet te vergeten. Veel mannen en vrouwen hebben de neiging om hun voeten alleen te verzorgen in de zomer, omdat hun voeten alleen dan voor anderen zichtbaar zijn. Maar een goede voetverzorging is juist van belang in de wintermaanden! Daarom adviseren wij om de verzorging die je in de zomer hebt ingezet voor je voeten ook nu te blijven volhouden.

 

Naast dat het van belang is om je voeten in een goede conditie te houden is het uiteraard ook heerlijk om je voeten af en toe extra te verwennen. Je voeten staan namelijk in nauw contact met de rest van je lichaam en ze brengen je toch altijd overal waar jij wilt. In de wintermaanden is het daarom extra fijn om een heerlijke warme crème pakking en voetscrub/massage te reserveren. De heerlijk warme crème pakking zal een weldaad zijn voor je voeten, en daarmee óók voor jezelf. Heerlijk om te doen toch op een ijskoude winterdag? Pedicurebehandeling € 30,50

  • Een pedicurebehandeling bestaat uit: desinfecteren voet, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, nagels polijsten, eelt en/of likdoorns verwijderen, behandelen van kloven, ingroeiende nagels behandelen en als afsluiting incrèmen van de voet.

Speciale pedicurebehandeling € 18,50  

  • Een pedicurebehandeling, waarbij ik de klacht lokaal behandel. Bijvoorbeeld een pijnlijke eeltplek, het behandelen van een kloof, een likdoorn of een ingroeiende nagel.

Luxe pedicure spabehandeling € 36,50

Volledige pedicurebehandeling met aansluitend een voetscrub en crèmepakking voor een super zachte huid, een weldaad voor je voeten.  

Nagelreparatie of nagelreconstructie € 16,00 per nagel

Nagelbeugel plaatsen € 15,00

 

Nagellak na de behandeling € 6,00 of Pink Gellac € 8,50

Manicurebehandeling € 25,00

Behandeling bestaat uit: handen desinfecteren, nagelriemen reinigen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, handscrub, handmassage met heerlijk rijk geurende en verzorgende crème.

Voor de handverzorging gebruik ik het verzorgingsproduct Dadi Olie een rijk voedend product.
Onderbeen- en voetmassage € 15,00

Een heerlijk ontspannen onderbeen- en voetmassage, voor een complete ontspanning na uw pedicurebehandeling.


Verras iemand met een cadeaubon van  Topvoetjes!