Pedicure Salon Topvoetjes 

Welkom bij Pedicure Salon Topvoetjes

Voet verzorging in Lente en Zomer  

In de winter zitten onze voeten weggestopt in dikke sokken en dichte schoenen, maar in de zomer komen we met onze blote tenen tevoorschijn in open schoenen en slippers. Niet elke voet is daar al geschikt voor. Blaren, schimmel, eelt, en met wat lakken en vijlen, proberen we er zelf nog wat moois van te maken. 

Voordat het strandseizoen is aangebroken kunnen we onze voeten opknappen: we maken ze zomerklaar. Na een lange winter in dichte schoenen zijn je voeten vast wel toe aan wat frisse lucht. Uitgebreide voetverzorging voor de zomer is dan ook geen overbodige luxe voordat je je slippers weer tevoorschijn haalt. Reserveer dus nu tijd voor een pedicurebehandeling.

Want als je naar beneden kijkt, moet je helaas toegeven dat je voeten echt nog niet klaar zijn om aan de buitenwereld getoond te worden. Afgebladerde nagellak, eelt en andere voet- en nagelproblemen zorgen ervoor dat je voorlopig nog moet teruggrijpen naar je veilige winterstappers.

Iedereen wil mooie voeten in de zomer, de dichte schoenen gaan uit en de slippers komen tevoorschijn. Natuurlijk wil je ze laten zien in de mooie zomerdagen! Daarom ga je naar de pedicure!

 Een pedicurebehandeling bij TOPVOETJES is de perfecte manier om je voeten te laten verzorgen, en je nagelproblemen, eelt- en voetproblemen te verhelpen. Voordat ik aan de slag ga, bespreek ik altijd uitgebreid de wensen. En je gaat weg met gladde verzorgde voeten die klaar zijn voor de zomer!

Om je teennagels helemaal zomerklaar te maken is een nagellak natuurlijk een goede en trendy manier om net dat beetje extra te doen. PinkGellac is perfect voor als je langdurig plezier wilt hebben van een kleur op je natuurlijke nagels. Het leent zich daarom ook erg goed voor teennagels. Pedicurebehandeling € 30,50

  • Een pedicurebehandeling bestaat uit: desinfecteren voet, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, nagels polijsten, eelt en/of likdoorns verwijderen, behandelen van kloven, ingroeiende nagels behandelen en als afsluiting incrèmen van de voet.

Speciale pedicurebehandeling € 18,50  

  • Een pedicurebehandeling, waarbij ik de klacht lokaal behandel. Bijvoorbeeld een pijnlijke eeltplek, het behandelen van een kloof, een likdoorn of een ingroeiende nagel.

Luxe pedicure spabehandeling € 36,50

Volledige pedicurebehandeling met aansluitend een voetscrub en crèmepakking voor een super zachte huid, een weldaad voor je voeten.  

Nagelreparatie of nagelreconstructie € 16,00 per nagel

Nagelbeugel plaatsen € 15,00

 

Nagellak na de behandeling € 6,00 of Pink Gellac € 8,50

Manicurebehandeling € 25,00

Behandeling bestaat uit: handen desinfecteren, nagelriemen reinigen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, handscrub, handmassage met heerlijk rijk geurende en verzorgende crème.

Voor de handverzorging gebruik ik het verzorgingsproduct Dadi Olie een rijk voedend product.
Onderbeen- en voetmassage € 15,00

Een heerlijk ontspannen onderbeen- en voetmassage, voor een complete ontspanning na uw pedicurebehandeling.


Verras iemand met een cadeaubon van  Topvoetjes!